Tidigare spelningar

Spelningar 2022

Spelningar 2021

Spelningar 2020

Spelningar 2019

Folk at Heart på Scandic Grand i Örebro

Folk at Heart samlar under två dygn i Örebro hundratals musiker och band, lokalt föreningsliv och näringsliv till en stor spelfest. Syftet med Folk at Heart är att vara en konkret plats för musiker, dansare, artistbokare, musikstudios, skivbolag och musikjournalister att nätverka och marknadsföra sig själva. Inriktningen är ”Akustisk tvådygns showcase-festival för all slags musik med folkliga rötter”. Läs mer på Folk at Heart

Trinning kommer att åka dit och rocka västgötsk folkmusik på sång, fiol och kontrabas. Vi kommer bland annat att bjuda på historien om Lilla Greta och Lars å Mars. Vi kommer också spela svängiga låtar så det spritter i benen och låtar som man kan kramas till. Kanske blir det en snuskvisa också. Vem vet…

Sommarmusik & spelningar 2018

Skivsläpp 3 juni 2018

Trinning släpper sin första skiva, STEG! Skivan är inspelad i kaffestugan på Alphems Arboretum och det känns fint att få komma tillbaka och ära den med skivsläppskonsert.

Kom och lyssna till konsert, fika, mys i den fantastiska parken och fira med oss. Naturligtvis kan man även köpa en skiva. Eller två.

För er som aldrig varit på Alphems Arboretum tidigare så är den en fantastisk park med stenläggningar och över 200 olika sorters träd och buskar. Här finns även Snövits hus. Ja, du läste rätt. Modellen för huset i Disneys film Snövit är hämtat från Alphems Arboretum i Floby.

http://www.alphem.se/

Spelningar 2017 (under namnet Vittra)

Spelningar 2016 (under namnet Vittra)

Spelningar 2015 (under namnet Vittra)

Spelningar 2014 (under namnet Vittra)